Digitalisering af byggepladsen

Ved at benytte digitale hjælpemidler kan byggeprojektets behov for at produktivitetsfremme og optimere byggeprocessen imødekommes. Det er med til at kompetenceløfte bygningsmedarbejderne og effektivisere byggeprocessen. Det giver den enkelte fagmand adgang til relevant information, tegninger og aftaler lige ved hånden. Derudover giver det byggelederen et overblik og en mulighed for at reagere og uddele information hurtigt.

SiteControl skaber rammerne for digitalisering af dit byggeprojekt
SiteControl skaber rammerne for anvendelsen og ibrugtagning af digitale værktøjer på din byggeplads. Er de pågældende medarbejdere ikke erfarne med digitaliseringen, så kan SiteControl hjælpe med oparbejde de rette kompetencer, som i fremtiden vil blive en nødvendig del af deres arbejde. Digitaliseringen kan være en modspiller, hvis den bruges forkert. Derfor kan der opstå barrierer ved implementeringen af IT på byggepladsen, som SiteControl dermed minimere og i sidste ende resulterer i effektive medarbejdere.

Få digitaliseret din byggeplads
SiteControl hjælper dig med at få digitaliseret byggepladsen. Kontakt os uforpligtende på rasmus@sitecontrol.dk eller tlf. 24 80 88 43.