SiteControl er en entreprenørvirksomhed stiftet af Rasmus Ullerslev Iversersen med fokus på kvalitet, stærkt samarbejde og ordholdenhed. Siden 2010 har jeg, Rasmus, været byggeleder på flere af Odenses større byggerier. Fra projekter som det Nordatlantiske Hus til ODEON, hvor jeg har styret byggerier sikkert i mål.

Oprindeligt kommer jeg fra en familie af håndværkere og er selv 6. generation af murer. Jeg er derfor vokset op med en murerske i hånden, hvorfor jeg også besidder andre faglige kompetencer udover ledelse. Med min bygningskonstruktøruddannelse fra 2010 har jeg siden udviklet mine kompetencer inden for byggeledelse, kommunikation og digitalisering.

SiteControls mission er klar: Vi vil være bedst til skabe og koordinere byggerier ved, at vores kompetencer kan hjælpe alle parter i byggeriets faser.

Rasmus Ullerslev Iversen, stifter af SiteControl

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 70 60 55 61 eller

SiteControl
Oehlenschlægersvej 58
5230 Odense M
+45 70 60 55 61

 

SOCIALE MEDIER