Det kan være relevant med uvildig rådgivning, når du bygger et nyt hus eller bygger om.

At bygge nyt hus eller bygge om er et kompliceret forløb, og derfor er det en god ide at hyre en professionel til at føre tilsyn med byggeriet samt koordinering af underentrepriserne. Det kan spare dig meget tid, ærgrelser og penge.

Er det nødvendigt med byggerådgivning?
Man kan desværre ikke stole på, at alt går som planlagt, og derfor er det en god ide med en professionel byggerådgiver, der repræsenterer dig og er din tillidsmand under hele byggeriet.
En byggesag er kompleks og det kan være uoverskueligt at finde de rigtige fagentreprenører, indhente priser og sikre at alt er med i prisen.

Vi anbefaler derfor, at du allierer dig med SiteControl, allerede når du går med tankerne om at bygge/renovere.

Vi vil som er din mand på byggepladsen, varetager dine interesser. Det sparer tid, penge og ærgrelser, da vores byggerådgiver hurtigt spotter problemer.

SiteControl hjælper dig fra start til slut og sikre at dit byggeprojekt styres sikkert i mål.

Hvilke risici er der, hvis du ikke får byggerådgivning?
Når der bygges om og opføres nye huse, sker der fejl. Og det er mere reglen end undtagelsen. Det kan være forglemmelser, fejl eller misforståelser eller decideret byggesjusk.

Heldigvis kan du mindske eller helt undgå dette, hvis du benytter en byggerådgiver til at holde øje med byggeprojektet. En byggerådgiver ved, hvad vedkommende skal kigge efter og har erfaring med byggesager. Du kan se din byggerådgiver som en slags forsikring af dit byggeprojekt.

Hvad koster en byggerådgiver?
Prisen afhænger af flere faktorer herunder projektets størrelse, omfanget af rådgivningen og projekttypen. Vi tager gerne en uforpligtende dialog med dig og kigger på dit byggeprojekt. Dermed kan vi give et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os her.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 70 60 55 61 eller

SiteControl
Oehlenschlægersvej 58
5230 Odense M
+45 70 60 55 61

 

SOCIALE MEDIER