Hvilken rådgivning kan svare sig køb af bolig?
Det er en stor beslutning købe bolig, og der er meget, man som køber skal tage stilling til og være opmærksom på. Nogen har måske et familiemedlem, en ven eller bekendt, som kan være behjælpelig med at besigtige ejendommen, men sørg for at vedkommende er byggesagkyndig.

Det kan være svært præcist at vide, hvad man skal være opmærksom på, og det er forskelligt fra ejendom til ejendom. Man skal desuden vide, at når man køber en bolig med benævnelser som k2 og k3, så er sælger og firmaet, som har lavet tilstandsrapporten fraskrevet alle hæftelser.

Derfor kan det blive dyrt, hvis man ikke på forhånd ved, hvad en evt. k2 eller k3 vil koste at udbedre. Det anbefales derfor, at du får professionel assistance inden, at du byder på din drømmebolig.

SiteControl kan hjælpe med at give det helt rigtige bud på boligen, på den måde kan man sikre, at boligen kan renoveres inde for budgettet.  

Rådgivning ved køb af bolig
Det er et større arbejde at kontrollere en større bolig, men en mindre bolig kan også skjule grimme overraskelser, som man skal have styr på inden, at man underskriver en købsaftale. Det kan være uoverskueligt for mange, da man ikke normalt arbejder med disse ting.

Vi tilbyder dig rådgivning ved køb af bolig, så du trygt kan overlade ansvaret til os. Det er en stor begivenhed at købe bolig, og med vores rådgivning får du ro til at koncentrere dig om, hvordan boligen skal indrettes, flytningen og alle de andre medfølgende opgaver.

Hvad koster rådgivning til køb af bolig?
1.500 kr. ekskl. moms for besigtigelse samt rådgivning i forbindelse med købet.
2.200 kr. ekskl moms for udarbejdelse af beskrivelse af renovering, overslag og tidsplan

Overstående er gratis såfremt SiteControl deltager i projektet.

Du er mere end velkommen til at tage en uforpligtende snak med os, så du være tryg ved dit boligkøb og ikke få uforudsete regninger, kontakt os allerede i dag på telefon +45 70 60 55 61 eller skriv til rasmus@sitecontrol.dk.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 70 60 55 61 eller

SiteControl
Oehlenschlægersvej 58
5230 Odense M
+45 70 60 55 61

 

SOCIALE MEDIER