Der kan være flere grunde til, at man vil renovere boligen. Det kan være dele af huset er slidt, trænger til et nyt tag eller facaden skal renoveres. Det kan også skyldes, at boligen skal fornyes, så den imødekommer dine behov. Det kan være et større arbejdsværelse eller køkken-alrum, så hele familien kan samles. På den måde kan du udnytte dine kvadratmeter bedre

Når der renoveres, skal der tages højde for, hvad forandringerne vil betyde for værdien af huset, kvaliteten og man skal sikre, at ændringerne ikke ødelægger husets oprindelige stil og charme. Derfor er det vigtigt, at man overvejer materialer, som matcher husets stil.

Hvilken rådgivning kan svare sig ved renovering?
Det er en god investering at få SiteControl ind over dit renoveringsprojekt. SiteControl kan bidrage med inspiration og forslag til løsninger, som kan være svære selv at forestille sig, hvis man ikke har erfaring med renovering. Derudover kan vores eksperter give et overblik over omfanget samt tidshorisonten.

Det er desuden vigtigt at få lavet beregninger, hvis husets bærende eller stabiliserende konstruktion ændres, så huset efter renoveringen forbliver sikker og ikke mindst lovlig.

Byggerådgivning til renovering betaler sig
Det er et større arbejde at kontrollere og håndtere en større renovering. Derfor kan det være svært at få tid til, hvis du samtidig skal passe dit job, din familie og hobbyer. Det betyder ofte at renovering trækker ud, og man lever i byggerod i lang tid, da renoveringen er mere omfangsfuld end man forestiller sig.

Men bare rolig. Med vores byggeledere får du et budget, en tidshorisont og et endeligt resultat, som matcher din drøm. Vi sørger for, at det leveres opryddet og klar til brug.

Hvad koster rådgivning til renovering?
Det kan være godt senere i projektet at have en byggeleder til at hjælpe med budget for projektet og håndtere aftaler med håndværkere samt styre byggeprojektet sikkert igennem, så det følger planen. Derudover har du den byggesagkyndige til at sikre dig kvaliteten af håndværket.

Budgettet for en renovering afhænger af omfanget og hvilken type renovering, man skal udføre. Er der tale om køkken eller bad, kan det have betydning for rørføring og kloak, hvor renovering af en stue ikke påvirker disse elementer.

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din renovering, så du har et håndgribeligt budget at gå ud fra. Kontakt os allerede i dag på telefon +45 70 60 55 61 eller skriv til rasmus@sitecontrol.dk.

Vi er en del af Dansk Byggeri og er medlem af Byg Garanti, samt har SiteControl en fast entrepriseforsikring ved Codan, så dit byggeri er sikret på bedste vis.

 

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 70 60 55 61 eller

SiteControl
Oehlenschlægersvej 58
5230 Odense M
+45 70 60 55 61

 

SOCIALE MEDIER