Skal du lave en tilbygning?
Skal i bruge et ekstra værelse, udestue eller en større stue? Vi hjælper med at gøre drømmen til virkelighed uanset hvilken tilbygning i skal have lavet. Vi sørger for i får en god og sikker byggeproces.

Tegninger og andet udbudsmateriale giver overblik over tilbygningen
Det kræver oftest en byggetilladelse, når du laver en tilbygning. Derfor er det en god ide at have en byggerådgiver, som kan hjælpe med at udarbejde materialet, som en udbygning kræver.

En tilbygning kræver oftest statiske beregninger eller lignende, som skal vise, at husets elementer kan holde. Det kan sommetide også være nødvendigt at få udarbejdet en geoteknisk rapport, så dybden på fundamentet kan defineres korrekt.

Det er en god idé få hjælp til at skitsere tegninger ud fra dine ideer, så har du får et bedre grundlag for at forestille dig, hvordan tilbygningen kan komme til at se ud.

Inden at man går igang, er der flere ting, som skal overvejes og undersøges. Vores ekspertise kan vi være til stor hjælp i denne process. Vi sikrer sammen, at det endelige resultat er tilfredsstillende og som i drømte om. Vi kan garantere, at løsningen bliver udført professionelt, kvalitetsbevidst og til tiden.

Vær tryg ved vores samarbejde
Det er vigtigt, at man er tryg ved samarbejdet, når man lader en byggerådgiver stå for at realisere drømmen om tilbygningen derhjemme. Derfor har kvalitet og punktlighed stor betydning for os. Vi sørger for første spadestik til den endelige levering, hvor der er ryddet op, så du bare skal nyde din nye tilbygning uden bekymringer.


Derfor er vi også medlem af Dansk Byggeri, som betyder, at du automatisk er forsikret, hvis noget i mod forventning ikke går som planlagt. Vi bruger altid dygtige fagfolk og samarbejdspartner, som har styr på deres håndværk.

SiteControl har stor erfaring med at projektere og bygge tilbygninger i Odense.

Kontakt os uforpligtende i dag
Vi kigger meget gerne på din opgave og tager en uforpligtende dialog med dig. Kontakt os på telefon +45 70 60 55 61 eller skriv til rasmus@sitecontrol.dk.

Vi er en del af Dansk Byggeri og er medlem af Byg Garanti, samt har SiteControl en fast entrepriseforsikring ved Codan, så dit byggeri er sikret på bedste vis.   .

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 70 60 55 61 eller

SiteControl
Oehlenschlægersvej 58
5230 Odense M
+45 70 60 55 61

 

SOCIALE MEDIER