Har du brug for totalentreprise til dit byggeprojekt?

Skal du bruge et professionelt byggefirma til at stå for totalentreprisen på dit byggeri?
SiteControl er et oplagt valg, hvad enten om det er totalentrepriser af ombygning, nyt hus, renovering, sommerhus m.m. Vi rådgiver dig, så der tages højde for alle ønsker og vigtige elementer for dit projekt. Vi finder den rigtige løsning for dit byggeprojekt.

Vi leverer et godt resultat

Vores totalentreprise sørger for, at arbejdet udføres til punkt og prikke.

Vi samarbejder kun med professionelle fagfolk med et godt håndværk, som er loyale og har stor ekspertise inden for hvert deres område. Vores samarbejdspartnere er lige fra arkitekt, elektriker til VVS’er, maler, murer, kloakmester, anlægsgartner m.v.

Vi går op kvalitet og går ikke på kompromis med vores løsninger. I samråd med dig finder vi de bedste materialer, som matcher dine behov og ønsker. Vi overholder alle byggeregler, energikrav o.lign., som der findes i dag.

Pris på totalenterprise

Totalentreprisens omfang er altid individuelt afhængigt af dit byggeprojekt. Der skal tages højde for mange parametre, så det er altid unikt fra sag til sag. Derfor vil prisen på din totalentreprise blive skræddersyet til dig. Men bare rolig, vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud på din opgave, så du har en plan og et budget at forholde dig til. Vi tager altid højde for alle krav, såsom krav til energi o.lign. Vi giver altid et klart tilbud, som er til at forstå og ikke efterlader dig med tvivl.

Vores totalentreprise er i høj kvalitet og til konkurrencedygtig pris!

Skal du bruge et uforpligtende tilbud på din totalentreprise, så kontakt os allerede i dag. Du kan kontakte os på telefon +45 70 60 55 61 eller skriv til rasmus@sitecontrol.dk.

Vi er en del af Dansk Byggeri og er medlem af Byg Garanti, samt har SiteControl en fast entrepriseforsikring ved Codan, så dit byggeri er sikret på bedste vis.  

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 70 60 55 61 eller

SiteControl
Oehlenschlægersvej 58
5230 Odense M
+45 70 60 55 61

 

SOCIALE MEDIER